« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Regulament (SAJ) al Baroului Ilfov | Proiect
24.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 24 iunie 2021, Baroul Ilfov a informat că în ședința din data de 3 iunie 2021 Consiliul Baroului Ilfov a aprobat propunerea de publicare a proiectului Regulamentului SAJ actualizat, potrivit unui comunicat.

Consiliul Baroului Ilfov a decis ca proiectul să fie supus atenției membrilor Baroului Ilfov până la data de 15 august 2021. În interiorul acestui interval se pot transmite propunerile de modificare și/sau completare.

După centralizarea propunerilor, vor fi organizate întâlniri la nivelul SAJ pentru dezbaterea acestora.

Până la acest termen, eventualele propuneri de modificare/completare vor fi comunicate pe adresa saj@barou-ilfov.ro cu indicarea articolului din forma propusă (coloana a doua a tabelului) și cu o scurtă motivare în drept/în fapt a propunerii de modificare/completare a textului vizat.

:: Proiectul

 
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD