« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

Noi dispoziții privind efectuarea concediului de odihnă de către personalul de probațiune
25.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 622 din 24 iunie 2021 a fost publicată Legea nr. 169/2021 pentru modificarea art. 15 alin. (6) din Legea nr. 327/2006 privind salarizarea și alte drepturi ale personalului de probațiune.

Potrivit noilor dispoziții, se instituie în sarcina conducerilor Direcției de probațiune și ale serviciilor de probațiune obligația de a acorda personalului concediul de odihnă în cursul anului calendaristic în care s-a născut acest drept.

Totuși, în situația în care concediul nu se poate efectua, total sau parțial, în anul respectiv, noile dispoziții prevăd că personalul are dreptul, la cerere, la acordarea acestuia într-o perioadă de 18 luni începând cu anul următor celui în care s-a născut dreptul.

Concediul neefectuat și realocat anului următor se va efectua pe baza programării aprobate de conducerile Direcției de probațiune și ale serviciilor de probațiune, iar sumele corespunzătoare se vor suporta din fondurile aferente anului în care se efectuează.

Intrare în vigoare: 24 iunie 2021

 
Secţiuni: Dreptul muncii, Monitorul Oficial al României, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD