Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Comunicare profesională SELECTED Top Legal

NNDKP a asistat CTP în legătură cu achiziția întregului portofoliu logistic deținut integral de Globalworth

30 mai 2024 | JURIDICE.ro

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar și administrator de spații industriale și logistice listat din Europa după suprafața închiriabilă brută (GLA), în achiziția întregului portofoliu logistic deținut integral de Globalworth, cel mai mare investitor în spații de birouri din Europa Centrală și de Est, cu poziții de top în România și Polonia.

Format din 270.000 mp GLA și 30 de hectare de teren, portofoliul include șase parcuri industriale și alte facilități complementare în șase locații cheie din România, inclusiv București, Arad, Pitești, Oradea și Timișoara.

Această achiziție deschide noi oportunități de dezvoltare în vestul României pentru CTP, în timp ce Globalworth își consolidează activitatea pe segmentul de birouri, valorificând experiența și avantajul competitiv deținut pe piață.

Tranzacția reprezintă un moment de referință pentru sectorul logistic local și un exemplu excelent de colaborare de succes între doi jucători cheie de pe piața imobiliară din România. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a asista CTP, clientul nostru de lungă durată, într-o nouă tranzacție imobiliară de succes pe piața locală. Această tranzacție consolidează poziția CTP atât în sectorul logistic din regiunea ECE, cât și pe piața imobiliară din România. Felicitări CTP pentru această nouă realizare și vă mulțumim pentru încrederea acordată de-a lungul anilor„, a spus Lavinia Ioniță-Rasmussen, Partener la NNDKP.

NNDKP a fost implicată în toate etapele tranzacției, oferind asistență atât în procesul de due diligence, cât și în ceea ce privește structurarea, pregătirea și negocierea documentelor tranzacției.

Echipa multidisciplinară a NNDKP implicată în această tranzacție a fost coordonată de Lavinia Ioniță-Rasmussen, Partener în cadrul practicii de Real Estate a NNDKP. Din echipă au făcut parte Ioana Niculeasa, Partener, Vlad Tănase, Partener, Flavia Petcu, Asociat Senior, Iulian Ursache, Bianca Isache și Mara Pieleanu, Asociați, din cadrul aceleiași practici, precum și specialiști din alte arii de practică relevante.

Echipa de Real Estate a NNDKP oferă asistență juridică constantă jucătorilor de referință de pe piață, în unele dintre cele mai mari și mai complexe tranzacții ce au vizat categorii diverse de active, contribuind la evoluția sectorului imobiliar din România. Cu un portofoliu solid de tranzacții încheiate cu succes, echipa este recunoscută ca lider de piață și consultant de încredere pentru clienți de top.

Cu o experiență de peste 30 de ani pe piață, avocații NNDKP oferă asistență integrată și specializată în toate ariile de drept implicate în tranzacții și în proiecte de reglementare, contribuind la identificarea de soluții și strategii personalizate pentru fiecare client.

Despre NNDKP 

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal și Three Seas Legal Alliance. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

:: English Version

Citeşte mai mult despre , , , , , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership