« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
SAVESCU & ASOCIATII
 

Curtea de Apel Alba Iulia. Solicitarea drepturilor salariale neplătite
30.06.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Curtea de Apel Alba Iulia a hotărât că atunci când un salariat solicită obligarea angajatorului la plata drepturilor salariale neachitate, nu este el cel care trebuie să facă dovada faptului negativ în sensul că aceste drepturi nu au fost plătite, ci angajatorul trebuie să facă dovada faptului pozitiv, respectiv a plății drepturilor cuvenite salariatului pentru munca prestată. De asemenea, faptul că în perioada cât reclamantul a fost angajatul pârâtului nu și-a îndeplinit corespunzător sarcinile de serviciu potrivit fișei postului nu exonerează angajatorul de plata drepturilor salariale. (Decizia civilă nr. 170 din 3 februarie 2021, pronunțată de Curtea de Apel Alba Iulia, Secția I civilă)

 
Secţiuni: Dreptul muncii, JURIDICE.ro, Jurisprudență Curți de Apel, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD