« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Precizări ref. publicarea unor culegeri de exerciții și teste grilă pentru examenul de admitere la Facultatea de Drept a Universității din București 
01.07.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 1 iulie 2021, Facultatea de Drept a Universității din București a dat publicității următorul comunicat:

Având în vedere apariția ori anunțurile privind publicarea, în perioada următoare, a unor culegeri de exerciții și teste grilă prezentate ca fiind utile examenului de admitere la Facultatea de Drept a Universității din București, conținând pe copertă imaginea Palatului Facultății proiectat de arhitectul Petre Antonescu, conducerea Facultății de Drept face precizarea că acestea nu sunt, în niciun fel, autorizate de Facultate ori de profesorii care redactează subiectele pentru examenul de admitere. În aceste condiții, Facultatea de Drept nu își poate asuma nicio răspundere pentru corectitudinea ori pertinența exercițiilor și a rezolvărilor acolo prezentate sau/și explicate.

De asemenea, conducerea Facultății de Drept subliniază că nu a acordat în niciun moment permisiunea de utilizare, pentru scopuri comerciale, a bazei de date conținând subiectele la examenele de admitere, care este disponibilă public pe site-ul Facultății, putând fi folosită exclusiv în scopul pregătirii candidaților pentru aceste examene.

 
Secţiuni: Selected, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD