« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Curtea de Apel Bacău. Contestație în anulare pentru lipsa citării. Inadmisibilitate în principiu
02.07.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Curtea de Apel Bacău a constatat, cu privire la o cerere în anulare introdusă pe motivul nelegalității procedurii de citare, că aceasta a fost legal îndeplinită prin înmânarea citației personal contestatorului, acesta semnând olograf dovada de primire. Curtea a apreciat că, în aceste condiții, motivul indicat de contestator este unul vădit nefondat, astfel că soluția care se impune este respingerea cererii ca inadmisibilă în principiu, având în vedere dispozițiile art. 431 Cod procedură penală. (Decizia penală nr. 534 din 30 iunie 2021, pronunțată de Curtea de Apel Bacău, Secția penală și pentru cauze cu minori și de familie)

 
Secţiuni: Drept penal, JURIDICE.ro, Jurisprudență Curți de Apel, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD