« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Universitatea Ovidius din Constanța – Admitere 2021
06.07.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Universitatea Ovidius din Constanța a dat publicității Ghidul candidatului.

Conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, Rector: Suntem astăzi o comunitate academică puternică, din care fac parte 18.000 de cursanți, cadre didactice și personal auxiliar, o comunitate unită, cu specializări diverse, dar împărtășind valori comune, fundament al drumului către excelență în prezent și viitor.

Ne propunem ca împreună să păstrăm Universitatea „Ovidius” din Constanța pe locul întâi în opțiunea tinerilor la nivel regional, și printre primele din țară, să le oferim oportunitatea de a studia și de a se dezvolta în cadrul unei instituții dinamice, relevante, la cele mai înalte standarde academice, puternic implicată în comunitate și capabilă să ofere răspuns tuturor nevoilor de cunoaștere și profesionalizare ale prezentului și viitorului.

Vom îmbina tradiția cu inovația, consolidând programele de studii performante și promovând, totodată, altele noi, aliniate cu tendințele tehnologice ale momentului. Ca și până acum, fiecare tânăr care devine parte a universității noastre va beneficia de un învățământ de calitate, centrat pe student, cu atât mai mult cu cât noul context pe care îl traversăm impune utilizarea resurselor digitale de învățare, a celor mai moderne tehnologii informatice și platforme online.

Traversăm împreună o situație fără precedent, o criză globală care afectează viețile și activitatea fiecăruia dintre noi, dar pe care am convingerea fermă că o vom putea depăși cu bine unindu-ne eforturile, arătând respect față de cunoaștere și inovare, responsabilitate, pragmatism, eficiență, integritate profesională.

Putem clădi un viitor solid, păstrând și întărind valorile ovidiene!

 

 
Secţiuni: Anunțuri, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD