« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Mediu
CărţiProfesionişti
 

Modificarea Regulamentului (UE) nr. 748/2012 în ceea ce privește actualizarea trimiterilor la cerințele de protecție a mediului
06.07.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. 236 din 5 iulie 2021 a fost publicat Regulamentul delegat nr. 11088/2021 de modificare a Regulamentului (UE) nr. 748/2012 în ceea ce privește actualizarea trimiterilor la cerințele de protecție a mediului.

La 7 aprilie 2021, Comisia Europeană a adoptat Regulamentul delegat (UE) 2021/1087 de actualizare a trimiterilor la dispozițiile Convenției de la Chicago care cuprind cerințele de protecție a mediului.

Aeronavele, altele decât aeronavele fără pilot la bord, și motoarele, elicele, piesele și echipamentele neinstalate ale acestora ar trebui să se conformeze respectivelor cerințe de protecție a mediului, începând cu 1 ianuarie 2021.

Prin urmare, art. 9 alin. (4) din Regulamentul (UE) nr. 748/2012 se modifică și stabilește că „Prin derogare de la alin. (1), organizația de producție poate solicita autorității competente derogări de la cerințele de protecție a mediului menționate la art. 9 alin. (2) primul paragraf din Regulamentul (UE) 2018/1139.”

De asemenea, Anexa I se modifică conform dispozițiilor din anexa la prezentul regulament.

Intrare în vigoare: 25 iulie 2021

 
Secţiuni: Dreptul mediului, Dreptul Uniunii Europene, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Transporturi | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD