Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Universitatea din Craiova – Admitere 2021. UPDATE: Admitere la Facultatea de Drept
08.07.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova, a dat publicității:

:: Recomandări pentru înscrierea online
:: Recomandări pentru completarea fișei de înscriere
:: Acte necesare înscriere online
:: Cifra de școlarizare
:: Modalitatea de desfășurare a concursului de admitere, sesiunea iulie/septembrie 2021
:: Calendarul desfășurării concursului de admitere, sesiunea iulie/septembrie 2021
:: Metodologia proprie de admitere la studii universitare de licență, de master și de doctorat, pentru anul universitar 2021-2022
:: Pprocedură de primire la studii și școlarizare a candidaților cetățeni străini în anul universitar 2021-2022
:: Taxe admitere

***

Universitatea din Craiova prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC) vă invită pe Esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu”, Craiova (Str. A.I. Cuza, nr. 11), zilnic, în perioada 28 iunie – 8 iulie 2021, pentru prezentarea ofertei educaționale a tuturor celor 12 facultăți ale UCV, potrivit unui comunicat.

Potențialii candidați vor putea dialoga direct cu reprezentanții UCV și vor putea afla în chip direct toate informațiile de care au nevoie pentru a-și alege drumul care li se potrivește. Vor primi informații complete despre numărul de locuri, despre metodologia de admitere, dar și despre oportunitățile vieții de student la Universitatea din Craiova.

Viitorii studenți ai UCV vor afla detalii despre disciplinele studiate în facultate, despre programul complex de servicii, activități și proiecte generate de UCV în favoarea studenților săi, despre competițiile științifice studențești, despre condițiile de cazare și masă în campusurile UCV, despre baza materială a facultății alese, despre oportunitățile de angajare.

Universitatea din Craiova are încheiate parteneriate cu peste 250 de universități din întreaga lume, iar viitorii studenți vor afla detalii despre aceste parteneriate, despre procedurile pentru a primi bursă în vederea completării studiilor în străinătate, precum și detalii cu privire la sistemul de credite transferabile ECTS.

Vor fi oferite informații despre serviciile și activitățile CCOC la care au acces studenții Universității din Craiova, despre programele Departamentului de Pregătire a Personalului Didactic, dar și despre resursele de studii și documentare oferite de biblioteca UCV.

Universitatea din Craiova are parteneriate cu aproape 300 de agenți economici din Oltenia, parteneriate care au ca obiect în primul rând stagiile de practică ale studenților UCV, dar și alte modalități de lucru împreună pentru programe de cercetare și pregătire de cea mai înaltă calitate.

Pentru anul universitar 2021-2022, Universitatea din Craiova pune la dispoziţia candidaților 2901 locuri la licență-buget și 2292 de locuri cu taxă la licenţă. Dintre acestea 155 de locuri-buget sunt destinate domeniilor prioritare de dezvoltare a României. Absolvenţii liceelor din mediul rural pot opta și anul acesta pentru unul dintre cele 77 de locuri licenţă-buget destinate special lor, după cum 24 de locuri licență-buget sunt destinate candidaților de etnie romă. La master, UCV pune la dispoziție candidaților 1770 locuri la buget și 1278 cu taxă.

:: Broșură admitere

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti