Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
Banner BA-01
Banner BA-02
Comunicare profesională Flux informații Fuziuni și achiziții SELECTED Top Legal

PwC România și D&B David și Baias l-au asistat pe Ionuț Nedea în vânzarea agenției de turism Litoralulromanesc.ro către compania poloneză Szallas Group

11 iunie 2024 | JURIDICE.ro

O echipă de consultanți specializați în tranzacții ai PwC România și avocați D&B David și Baias a acordat servicii de consultanță fondatorului agenției de turism Litoralulromanesc.ro, Ionuț Nedea, pentru vânzarea companiei către Szallas Group, parte a grupului polonez Wirtualna Polska Holding. Finalizarea tranzacției este condiționată de acordul Consiliului Concurenței.

Experții PwC România și avocații D&B David și Baias, societatea de avocatură corespondentă PwC în România, au oferit servicii profesionale integrate în derularea procesului de tranzacție, incluzând consultanță M&A, consultanță fiscală și asistență juridică.

”Ne bucurăm că am fost alături de Ionuț Nedea, un antreprenor în serie ce a dezvoltat un campion local, în procesul de vânzare a agenției de turism pe care a fondat-o. Implicarea extraordinară a echipei litoralulromânesc.ro, precum și profesionalismul, dedicația și efortul depus de colegii din PwC și D&B au dus la finalizarea acestei tranzacții de succes. Ionuț a construit un jucător important pe piața de servicii turistice din România, concentrat în jurul unei platforme digitale avansate, ce are premise de dezvoltare semnificative, ca parte a unui grup major regional”, a declarat George Ureche, Director PwC România.

”Împreună cu echipa PwC coordonată de George am realizat cea mai importantă tranzacție din piața locală de turism, după 20 de ani de creștere și inovare. A fost esențial că expertiza tehnologică, capabilitățile noastre și modelul de business eficient au fost evidențiate și augmentate de echipa de consultanți și avocați, care a avut o contribuție semnificativă pe tot parcursul procesului tranzacției – a fost o colaborare extrem de bună pentru o tranzacție de succes. Sper sa nu ne oprim aici și să lucrăm împreună în multe alte proiecte reușite” a afirmat Ionuț Nedea, fondator și CEO Litoralulromanesc.ro.

Echipa PwC care a acordat consultanță pe aspecte M&A a fost formată din George Ureche, Director, Leader M&A, Marina Pavel, Senior Manager, Larisa Toșa, Manager și Cătălina Oancea, Consultant.

Consultanță fiscală a fost acordată de Ionuț Simion, Partener și Claudiu Simionescu, Senior Manager, iar serviciile juridice de echipa D&B formată din Anda Rojanschi, Partener D&B David și Baias, Romana Petre, Avocat Senior Coordonator, Corina Celmare, Avocat Senior, Cristina Bostean, Avocat.

Agenția de turism Litoralulromanesc.ro, deținută de compania Creative Eye SRL din Constanța, a fost fondată de Ionuț Nedea. Cu o experiență de aproape 20 de ani în piața locală de turism, compania este cel mai mare retailer de vacanțe în stațiunile autohtone de la Marea Neagră, atât ca număr de turiști, cât și ca vânzări. Portofoliul companiei include în prezent peste 500 de unități de cazare, vacanțele facilitate de platforma Litoralulromanesc.ro depășind în 2023 valoarea de 45 milioane de euro.

Despre PwC

 Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din rețeaua PwC ajută oamenii și organizațiile să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o rețea de firme prezentă în 151 de țări cu mai mult de 364.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

Despre D&B David şi Baias

D&B David și Baias este societatea de avocatură corespondentă PwC în România și este parte din rețeaua internațională PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3.000 de avocați în peste 90 de țări. Echipa D&B David și Baias este alcătuită din 50 de avocați (dintre care 7 parteneri) și acordă consultanță și asistență juridică societăților locale și multinaționale în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări, societăți comerciale și grupuri de societăți, proprietăți imobiliare, concurență și ajutoare de stat, servicii financiare și piețe de capital, relații de muncă și resurse umane, proprietate intelectuală, protecția consumatorului și a datelor cu caracter personal, litigii fiscale și comerciale.

Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership