Covid-19 Legal React
AbonamentePlatinum members

Curtea de Apel Ploiești. Comisie de licitație incompletă. Anularea și reluarea procedurii
07.07.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Achiziții publice, Covid 19 Legal React, Drept civil, Jurisprudență Curți de Apel, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel Ploiești a anulat procesul-verbal de licitație și a dispus reluarea procedurii, după ce a constatat că aceasta a fost inițial desfășurată fără participarea directă a tuturor membrilor comisiei de licitație, în perioada stării de alertă. Pentru a hotărî astfel, Curtea a reținut că Regulamentul de vânzare aprobat de creditori nu conține o derogare expresă de la regula participării tuturor membrilor comisiei de licitație, astfel că motivul existenței unor reguli de distanțare socială și siguranță medicală invocat de intimat nu este întemeiat. În speță, instanța a apreciat că lichidatorul judiciar ar fi avut la îndemână pârghii legale pentru organizarea licitației în mod corespunzător, respectiv ar fi putut convoca adunarea creditorilor pentru a completa în prealabil Regulamentul cu o astfel de derogare. (Decizia nr. 73 din 4 martie 2021, pronunțată de Curtea de Apel Ploiești, Secția a II-a civilă)

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti