« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
 

UNPIR. Examen de definitivat în profesia de practician în insolvență / 17 septembrie 2021
07.07.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 7 iulie 2021, Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România (UNPIR) a informat că examenul de definitivat în profesia de practician în insolvență se va desfășura în format online, în data de 17 septembrie 2021, la sediile filialelor UNPIR la care sunt înscriși practicienii în insolvență stagiari, potrivit unui comunicat.

Cererile de înscriere se depun online, în intervalul 12-23 iulie 2021, la Filialele UNPIR la care candidații sunt înscriși. Cererile vor fi însoțite de actele prevăzute în Regulamentul – cadru.

Adresele de mail ale filialelor UNPIR pot fi găsite aici.

Până la 6 august 2021, filialele Uniunii vor verifica depunerea întregii documentații prevăzute de Regulamentul cadru și vor transmite Secretariatului INPPI, pe adresa de mail: office@inppi.ro, dosarele scanate ale practicienilor în insolvență stagiari înscriși.

Taxa de examen este de 1500 lei și se va achita în contul I.N.P.P.I. cont IBAN: RO11RNCB0671130993380001 deschis la BCR București, Sucursala Unirii – CIF RO31066951, cu mențiunea „Taxă examen definitivat, septembrie 2021”.

:: Regulamentul

 
Secţiuni: Anunțuri, Insolvență | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD