« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Centrul de Cercetări Biologice din Jibou, Sălaj, trece în administrarea UBB Cluj
08.07.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 671 din 7 iulie 2021 a fost publicată Hotărârea nr. 694/2021 privind organizarea și funcționarea Centrului de Cercetări Biologice din orașul Jibou, județul Sălaj.

La data de 7 iulie 2021, Centrul de Cercetări Biologice, localizat în orașul Jibou, județul Sălaj, a trecut din subordinea Ministerului Educației în subordinea Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Centrul include, printre altele, și cel mai vizitat obiectiv turistic din județ, mai exact Grădina Botanică „Vasile Fati” aflată în aceeași localitate.

Activitatea instituției se va desfășura în continuare în domeniul științelor naturale și biologiei, educație-formare și specializare, microproducție, activități muzeistice și turistice, iar conducerea va fi asigurată de consiliul de administrație și de director.

Printre atribuțiile directorului se menționează că acesta este ordonator terțiar de credite, fiind în subordinea rectorului Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, în calitate de ordonator secundar de credite.

În privința consiliului de administrație, acesta va fi format din 9 membri, cetățeni români, numiți și revocați din funcție prin hotărâre a Senatului Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, pentru un mandat de 4 ani, care poate fi reînnoit.

Intrare în vigoare: 7 iulie 2021

 
Secţiuni: C. administrativ, Dreptul mediului, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD