« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Regulament privind admiterea la Institutul Naţional al Magistraturii | Proiect. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
19.07.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 708 din 16 iulie 2021 a fost publicat Regulamentul privind admiterea la Institutul Național al Magistraturii, din 16.07.2021.

Prezentul regulament se aplică în anii 2021 și 2022 pentru admiterea la Institutul Național al Magistraturii, în vederea ocupării funcției de judecător sau de procuror.

Intrare în vigoare: 16 iulie 2021

***

Luni, 12 iulie 2021, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a lansat în dezbatere publică proiectul de Regulament privind admiterea la Institutul Naţional al Magistraturii.

:: Proiectele – Varianta I și Varianta II
:: Minuta Comisiei nr. 1 comună – „Legislație și cooperare interinstituțională”
:: Formularele pentru transmiterea propunerilor formulate în scris – Varianta I și Varianta II

 
Secţiuni: Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD