Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Business Comunicare profesională Flux informații SELECTED Top Legal

ZRVP facilitează relocarea Tech-Con Industry în VLPark Bucharest West

20 iunie 2024 | JURIDICE.ro

• Zamfirescu Racoți Vasile & Partners (ZRVP) a asistat Tech-Con Industry România în închirierea a aproximativ 2.500 mp de spații de depozit și birouri în VLPark Bucharest West.

• Negocierile contractuale, conduse de av. Marina-Crenguța Florea, partener, și av. Lavinia Ludovic, senior associate, au durat peste șase luni și au asigurat un cadru legal eficient pentru relocarea activității companiei. Această mutare marchează un moment important pentru Tech-Con Industry, deoarece permite companiei să își extindă operațiunile într-un spațiu nou, adecvat.

 Zamfirescu Racoți Vasile & Partners (ZRVP) a oferit asistență juridică pe tot parcursul procesului prin care Tech-Con Industry România, membru al grupului Tech-Con, a închiriat aproximativ 2.500 mp de spații de depozit și birouri în VLPark Bucharest West, o locație strategică de la intrarea vestică a capitalei. Echipa de avocați care a asistat Tech-Con Industry în timpul negocierilor contractuale și până la semnarea tranzacției a fost formată din Marina – Crenguța Florea, partener și Lavinia Ludovic, senior associate, specializate în domeniul imobiliar și comercial.

„Apreciem oportunitatea de a asista Tech-Con Industry într-un moment atât de important pentru businessul lor din România și suntem încântați de colaborarea eficientă cu echipa lor locală și internațională. Ca întotdeauna, este un privilegiu să putem contribui prin expertiza noastră la consolidarea poziției contractuale a clienților noștri în astfel de tranzacții de impact”, a declarat Marina Crenguța Florea, partener ZRVP.

ZRVP a oferit asistență juridică extinsă în conformitate cu legislația românească pe parcursul întregului proces de negociere a tranzacției, concentrându-se pe revizuirea documentelor tranzacției și pe stabilirea echilibrului contractual în raport cu termenii și condițiile asumate de părți și în baza cărora compania va opera și produce în noua locație pentru cel puțin următorii 5 ani.

„Această realizare nu ar fi fost posibilă fără consultanța juridică de excepție și eforturile neobosite ale echipei de avocați de la ZRVP. Expertiza lor în drept imobiliar și negocierea contractelor a fost esențială pentru navigarea spre finalizarea cu succes a acestei tranzacții. Echipa ZRVP a fost alături de noi pe tot parcursul procesului. De la primele negocieri până la semnarea finală, au fost prezenți la fiecare pas, oferind sfaturi neprețuite și asigurându-se că interesele noastre sunt protejate. Profesionalismul și dedicarea lor au fost cu adevărat remarcabile”, a spus Yoav Katznelson, CEO al grupului Tech-Con.

Negocierile, care au durat peste șase luni, au avut în prim-plan asigurarea cadrului legal pentru amenajările specifice dorite de Tech-Con Industry și stabilirea condițiilor care trebuie îndeplinite atât de proprietar, cât și de chiriaș, pentru a asigura o colaborare eficientă și profitabilă pentru ambele părți.

„Colaborarea cu echipa Tech-Con Industry a fost perfectă, datorită implicării lor active și consecvente în întregul proces de negociere. Capacitatea de a înțelege detaliile tehnice comunicate de echipa clientului, combinată cu expertiza noastră juridică și cunoașterea pieței imobiliare a făcut posibilă finalizarea cu succes a acestei tranzacții. Suntem recunoscători pentru această nouă provocare profesională și oportunitate în același timp”, a adăugat Lavinia Ludovic, senior associate ZRVP.

Tech-Con Industry, membru al grupului Tech-Con, și-a început activitatea în România ca reprezentant exclusiv al unui grup de companii din elita internațională a automatizării industriale, devenind într-un timp scurt un jucător important pe piața de automatizări din România. Această tranzacție marchează un moment important pentru companie, având în vedere relocarea întregii activități, inclusiv producția și birourile, într-un spațiu nou, extins și adecvat.

 Despre Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners

Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners (ZRVP) este acreditată ca una dintre cele mai importante societăţi de avocatură din România, oferind servicii de asistenţă juridică atât în sfera litigiilor şi a arbitrajului, cât şi în domeniul avocaturii de business, al insolvenței, al dreptului penal al afacerilor și al consultanței fiscale.

ZRVP are o echipă de 65 de avocați, dintre care 17 asociaţi: Călin-Andrei Zamfirescu, Ioana Racoţi și Stan Tîrnoveanu – asociaţi fondatori, Cosmin Vasile (asociat coordonator), Anca Danilescu (asociat senior), Elena Iacob, Alina Tugearu, Monica Strîmbei, Cătălin Micu, Andrei Dumitrescu, Mihai Băjenaru, Cosmin Cojocaru, Marina Crenguța Florea, Ovidiu Șerban, Violeta Saranciuc și Alexandru Iorgulescu (asociați), și Robert Oancea (of counsel).

:: English version

Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership