« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Curtea de Apel Ploiești. Dovada comunicării informațiilor de interes public prin serviciul WeTransfer
15.07.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Curtea de Apel Ploiești a hotărât că informațiile de interes public transmise solicitantului prin serviciul WeTransfer nu se consideră a fi comunicate, atâta vreme cât instituția publică nu poate face dovada conținutului concret al respectivei comunicări. În speță, corespondența electronică depusă de instituție se rezumă la mesajele de informare a solicitantului privind termenul de valabilitate al transferului și la faptul că documentele din cuprinsul acestuia nu au fost descărcate. Pentru a dispune astfel, Curtea a apreciat că probele depuse nu reprezintă decât dovada transmiterii unor informații, fără ca acestea să fie individualizate și fără a rezulta în mod cert că solicitantul le-a și recepționat. (Decizia nr. 14 din 12 ianuarie 2021, pronunțată de Curtea de Apel Ploiești, Secția de contencios administrativ și fiscal)

 
Secţiuni: C. administrativ, JURIDICE.ro, Jurisprudență Curți de Apel, Procedură civilă, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD