« Flux noutăţi
JURIDICE.ro
JURIDICE

Alianță strategică JURIDICE.ro ∻ BizLawyer.ro
19.07.2021 | JURIDICE.ro, BizLawyer.ro

JURIDICE - In Law We Trust
DPO Lives
Secţiuni: Anunțuri, Business, JURIDICE.ro, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,

JURIDICE.ro și BizLawyer au încheiat o alianță strategică pe piața media în scopul promovării unui set de valori, norme şi principii comune, în beneficiul comunității de avocați/juriști și în avantajul clienților acestora.

Cele două platforme vor iniția acțiuni și proiecte comune, punând împreună umărul la ridicarea standardelor profesionale pe piața media și la creionarea unui set de valori recunoscute și respectate de comunitate.

Pentru a-și îndeplini obiectivele, partenerii furnizează alianței strategice resurse de cunoștințe și expertiză, precum și finanțare a unor proiecte comune, menite să aducă avantaje clienților și comunității.

Cele două grupuri sunt motivate să acționeze concertat și să împartă competențele de bază pentru ridicarea standardelor media și pentru susținerea intereselor clienților. De asemenea, prin conjugarea eforturilor, alianța își propune să furnizeze pachete de servicii complexe, combinând resursele și elementele de unicitate.

Parteneriatul strategic nu presupune și o tranzacție, fiind în acest moment un acord între părți ce urmărește un set de obiective convenite, cele două grupuri rămânând organizații independente.

Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.