« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

UNNPR. Examen de definitivat notari publici / 6-8 septembrie 2021. UPDATE: Rezultate finale
20.09.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 20 septembrie 2021, Institutul Notarial Român a dat publicității:

:: Lista cu rezultatele finale ale examenului de definitivat
:: Lista cu rezultatele contestațiilor la examen

***

Sâmbătă, 11 septembrie 2021, Institutul Notarial Român a dat publicității lista cuprinzând rezultatele examenului de definitivat.

:: Lista

***

Miercuri, 8 septembrie 2021, Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare la proba practică – setul nr. 1.

:: Baremul

***

Marți, 7 septembrie 2021, Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare rămas definitiv la proba teoretica la examenul de definitivat.

:: Baremul

***

Lunii, 6 septembrie 2021, Institutul Notarial Român a dat publicității baremul de notare la proba teoretică – setul nr. 2.

:: Baremul

***

Miercuri, 23 august 2021, Institutul Notarial Român a dat publicității anunțul privind stabilirea locului și a orei de desfășurare a examenului de definitivat, organizat în zilele de 6 și 8 septembrie 2021.

:: Anunțul

***

Joi, 12 august 2021, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a dat publicității situația centralizată finală a notarilor stagiari ale căror cereri de înscriere la examenul de definitivat din zilele de 6 și 8 septembrie 2021 au fost admise.

:: Situația

***

Miercuri, 21 iulie 2021, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a publicat lista unităților sanitare și a cabinetelor psihologice acreditate, potrivit legii, cu care Camerele Notarilor Publici au încheiat protocoale de colaborare în vederea eliberării certificatelor medicale și a avizelor psihologice necesare înscrierii la examen/concurs.

:: Lista

***

Marți, 20 iulie 2021, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a anunțat că Institutul Notarial Român organizează la data de 6 și 8 septembrie 2021 examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari.

Taxa de înscriere este în cuantum de 3.000 lei/candidat.

Dosarul de înscriere se depune în perioada 21 iulie – 6 august 2021.

:: Listă locuri
:: Tematică

 
Secţiuni: Anunțuri, Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD