« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiDreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia animalelorProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Drept civil
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti
STOICA & Asociatii
 

Societatea de avocatură MAXIM / Asociații a acordat întreaga asistență, consiliere și reprezentare vânzătorului în tranzacția prin care hotelul Opera Plaza a fost vândut către Universitatea Babeș-Bolyai
21.07.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Casa de avocatură MAXIM / Asociații a acordat întreaga asistență, consiliere și reprezentare societății care deține hotelul Opera Plaza, primul hotel de 5 stele din Cluj-Napoca, în vânzarea imobilului către Universitatea Babeș-Bolyai. Prețul vânzării este de peste 8 milioane de euro.

Potrivit informațiilor anunțate, clădirea va deveni sediul Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Vânzarea Opera Plaza s-a întins pe o perioadă de peste șase luni, în regim de exclusivitate, iar MAXIM / Asociații au asigurat consultanța juridică vânzătorului în toate etapele, de la debutul negocierilor, până la semnarea documentației finale de transfer, inclusiv îndeplinirea tuturor formalităților finale referitoare la condițiile de preluare.

Tranzacția anunțată a presupus o asistență consolidată a clientului și în relația cu partenerii financiar-bancari.

Casa de avocatură a acordat asistență juridică aceluiași operator economic precum și întregului grup de societăți într-o varietate de domenii și proiecte, astfel încât colaborarea în cadrul acestei vânzări constituie o urmare firească a încrederii reciproce și consolidate. Acest proiect de consultanță din sectorul imobiliar a fost coordonat de avocatul Andrei Maxim, partener fondator în cadrul MAXIM / Asociații.

„Suntem deosebit de încântați că am fost aleși să fim parte și să ne aducem aportul într-un proiect de o asemenea anvergură pentru mediul de afaceri din Transilvania în general, și pentru mediul universitar juridic din Cluj-Napoca, în particular”, a declarat Andrei Maxim, partener fondator în cadrul MAXIM / Asociații.

Sub coordonarea avocatului Andrei Maxim, la finalizarea cu succes a tranzacției, pentru vânzător, au contribuit avocații Raluca Maxim, partener coordonator în cadrul societății, avocat în dreptul contractelor și societar, Talida Ardelean, avocat drept imobiliar și urbanism, Filip Alexandru, avocat dreptul contractelor și societar, Lorena Zbranca, avocat drept societar și Maria Anghelus, avocat drept imobiliar.

MAXIM / Asociații este o societate de avocatură cu sediul în Cluj-Napoca, specializată în câteva arii bine definite și consolidate: consultanță în domeniul comercial, fiscal și achiziții publice, precum și o expertiză consolidată în domeniul litigiilor comerciale, administrativ-fiscale, a muncii și proprietate intelectuală.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Secţiuni: ANUNTURI, Business, Drept civil, SELECTED TOP LEGAL, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD