« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
 1 comentariu

Avocat Clara Teodorescu s-a stins
22.07.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Cu regret, Baroul Dâmbovița a anunțat trista veste că ieri, 21 iulie 2021, a încetat din viață distinsa și apreciata doamnă avocat Clara Teodorescu, membru al Baroului din anul 1994, fost consilier juridic.

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu Maestrei Clara Teodorescu o pot face la Capela Mitropoliei Târgoviște, unde a fost depus trupul neînsuflețit și unde sâmbătă, 24 iulie a.c., orele 11:30, se va oficia slujba de înmormântare, după care va fi înhumată la Cimitirul Central din Târgoviște.

Dumnezeu să o odihnească în pace și veșnică să-i fie pomenirea!

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: ANUNTURI, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Până acum a fost scris un singur comentariu cu privire la articolul “Avocat Clara Teodorescu s-a stins

 1. Măiastra Clara Teodorescu era un Om cu totul deosebit și elegant, un suflet minunat, o Doamnă în adevăratul sens al cuvântului!
  Am fost onorat să fiu colegul de Barou al Domniei Sale!

  Încet-încet se duc oamenii vechi și o dată cu ei dispare o lume…
  În curând, tinerii avocați dâmbovițeni nu vor mai ști, din păcate, ce veritabilă școală avocațială și de viață reprezenta odinioară privilegiul de a sta la masa avocaților sau la bară alături de Maeștri ca Doamnele Clara Teodorescu sau Jana Moisoiu, ori precum Domnii Andrei Moldoveanu sau Andrei Vlad…
  Dumnezeu să-i odihnească la Dreapta Sa!

  Drum lin spre o lume mai bună, Doamna Avocat!

  Sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD