« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Baroul Timiș a actualizat cota de contribuție a avocaților definitivi în acord cu majorarea efectuată de UNBR
22.07.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Baroul Timiș, în cadrul ședinței Consiliului din data de 6 iulie 2021, având în vedere majorarea cotei de contribuție a avocaților definitivi la bugetul UNBR, de la 15 lei la 30 lei lunar, începând cu data de 1 iulie 2021, a hotărât:

Începând cu data de 1 iulie 2021, cota de contribuție a avocaților definitivi membri ai Baroului Timiș este de 105 lei / lunar, fiind compusă din:

70 lei, cu titlu de contribuție la bugetul Baroului Timiș;
5 lei, cu titlu de contribuție la Fondul Solidaritatea;
30 lei, cu titlu de contribuție la bugetul UNBR.

De asemenea, începând cu data de 1 iulie 2021, cota de contribuție a avocaților definitivi membri ai Baroului Timiș, care se află în concediu de creștere și îngrijire copil până la vârsta de 2 ani este de 35 lei / lunar, fiind compusă din:

5 lei, cu titlu de contribuție la Fondul Solidaritatea;
30 lei, cu titlu de contribuție la bugetul UNBR.

Cota de contribuție a avocaților stagiari membri ai Baroului Timiș rămâne neschimbată.

Avocații care au achitat în avans cota de contribuție la valoarea anterioară, vor achita până la finalul lunii iulie 2021 diferențele conform celor de mai sus.

:: Ordinea de zi (pct. 29)

Cuvinte cheie:
Secţiuni: ANUNTURI, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD