Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

ANFP a lansat Competiţia celor mai bune practici din administraţia publică din România
23.07.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 23 iulie 2021, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) a lansat cea de-a XIII-a ediţie a Competiţiei celor mai bune practici din administraţia publică din România, un demers realizat pentru cunoașterea și recunoașterea performanţei la nivelul administraţiei publice româneşti, potrivit unui comunicat.

Instituţiile şi autorităţile publice de la toate nivelurile administraţiei publice sunt invitate  să-şi înscrie, în perioada 23 iulie – 17 septembrie 2021, iniţiativele inovative şi eficiente care corespund celor trei piloni tematici propuşi în acest an, şi anume:

– Digitalizarea – soluţii integrate pentru o administraţie inteligentă;
– Administraţie verde – calea spre o societate durabilă;
– Contribuții la asigurarea sănătății comunității sau a angajaților.

Bunele practici se transmit online, la adresa de email bunepractici@anfp.gov.ro.

Informaţiile necesare pentru depunerea bunelor practici şi formatul standard pentru aplicaţie pot fi consultate pe site-ul Agenţiei, în cadrul secţiunii Comunicare/ Competiţia bunelor practici.

Sunt acceptate bune practici implementate sau aflate în implementare (cu condiţia ca acestea să fi obţinut rezultate relevante până în momentul înscrierii în competiţie).

În competiţie nu se pot înscrie proiecte/cazuri de bună practică care au mai fost premiate la ediţiile anterioare ale Competiţiei.

ANFP va premia şi va promova cele mai bune practici înscrise în Competiţie, în cadrul conferinţei internaţionale anuale „Inovaţie şi calitate în sectorul public”, care va avea loc în luna noiembrie.

Liviu Mălureanu, preşedintele ANFP: “Competiţia se alătură demersurilor ANFP de reformare a sistemului administraţiei publice. Aceasta are scopul de a promova schimbările produse în sectorul public din România şi trasează direcţii inovatoare, în vederea implementării pe o scară cât mai mare a unor instrumente de reformă. Ne dorim să vedem cât mai multe idei bune şi practice, care răspund nevoilor cetăţenilor şi, mai mult, ne dorim ca acestea să fie preluate, adaptate şi multiplicate. În acest sens, vom dezvolta în perioada următoare o platformă online, dedicată bunelor practici din administraţie. Aceasta va avea o interfaţă prietenoasă şi va oferi o modalitate de căutare facilă. Consider că este deosebit de important ca ideile bune să nu se piardă, iar un proiect cu impact pozitiv asupra societăţii să fie continuat, să producă rezultate pe termen lung, benefice pentru comunitatea în cadrul căreia este implementat.”

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti