« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Internaţional (Juridice din lumea largă)
JURIDICE

Au fost aprobate plățile contribuțiilor României la unele proiecte ale OCDE
23.07.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 725 din 23 iulie 2021 a fost publicată Hotărârea nr. 764/2021 privind aprobarea plății contribuțiilor financiare voluntare ale României la unele proiecte ale Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică.

Prin prezenta hotărâre au fost aprobate:
– plata contribuției financiare voluntare a României către Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) în sumă de 110.000 euro, pentru cofinanțarea proiectului privind sprijinirea transformării digitale a întreprinderilor mici și mijlocii (IMM) din țările Parteneriatului Estic (PaE);
– plata contribuției financiare voluntare a României către OCDE în sumă de 159.450 euro pentru finanțarea proiectului privind stimularea investițiilor pentru dezvoltare în statele Comunității Economice a Statelor din Africa de Vest (ECOWAS).

Echivalentul în lei al sumelor de mai sus se va calcula pe baza cursului de schimb leu/euro al BNR, valabil la data efectuării plăților.

Intrare în vigoare: 23 iulie 2021

 
Secţiuni: Internațional, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD