Secţiuni » Arii de practică » Business » Health & Pharma
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

Raport JRC: unul din patru cetățeni ai UE a raportat că se simte izolat
26.07.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Covid 19 Legal React, Dreptul sanatatii, Dreptul Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 26 iulie 2021, Comisia Europeană a dat publicității Raportul Centrului Comun de Cercetare (JRC), potrivit unui comunicat.

Potrivit raportului, unul din patru cetățeni ai UE a raportat că se simte izolat în primele luni ale pandemiei de COVID-19.

Dubravka Šuica, Vicepreședinta pentru democrație și demografie: „Pandemiade coronavirus a adus în prim-plan probleme precum singurătatea și izolarea socială. Aceste sentimente existau deja, dar publicul a fost mai puțin conștient de ele. Cu ajutorul acestui nou raport, putem începe să înțelegem și să abordăm mai bine aceste probleme. La acesta se adaugă alte inițiative, precum Cartea verde privind îmbătrânirea, prin intermediul cărora avem ocazia de a reflecta asupra modului în care putem construi împreună o societate mai rezilientă și mai coezivă și o UE mai apropiată de cetățenii săi.”

Mariya Gabriel, Comisarul pentru inovare, cercetare, cultură, educație și tineret: „Singurătatea este o provocare care îi afectează din ce în ce mai mult pe tinerii noștri. Dar, pentru a aborda orice provocare în mod eficient, trebuie mai întâi să o înțelegem. Oamenii noștri de știință din cadrul Centrului Comun de Cercetare oferă informații valoroase cu privire la singurătate și la modul în care oamenii au fost afectați de pandemie. Acest nou raport ne oferă un punct de pornire pentru o analiză mai amplă, astfel încât singurătatea și izolarea socială să poată fi înțelese și abordate pe deplin în Europa.”

:: Raportul

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti