« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Curtea de Apel Ploiești. Obligarea autorității publice să răspundă cererii petentului
27.07.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Curtea de Apel Ploiești a stabilit că, fiind în discuție un act administrativ asimilat sub forma nesoluționării unei cereri în termenul prevăzut de lege, instanța de judecată nu poate dispune anularea unui act asimilat, ci poate obliga autoritatea publică să răspundă cererii formulate de reclamantă, urmând ca, în cazul în care răspunsul va fi apreciat ca nejustificat, să poată fi contestat în fața instanței de contencios administrativ și fiscal. (Decizia nr. 59 din 19 ianuarie 2021, pronunțată de Curtea de Apel Ploiești, Secția de contencios administrativ și fiscal

 
Secţiuni: C. administrativ, Jurisprudență Curți de Apel, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD