Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Comunicare profesională Flux informații SELECTED Top Legal

Popescu & Asociații își extinde echipa de profesioniști și anunță cooptarea în structura sa de conducere a dlui av. Bogdan Ilea

8 iulie 2024 | JURIDICE.ro

Popescu & Asociații are plăcerea de a anunța cooptarea dlui av. Bogdan ILEA în echipa de profesioniști renumiți ai firmei începând cu luna iulie 2024. Av. Bogdan ILEA va coordona practica de Regulatory, Government & Public Affairs, poziție din care va aduce o contribuție semnificativă la dezvoltarea și consolidarea acestei arii de practică, esențiale pentru clienții Popescu & Asociații.

Av. Bogdan ILEA este recunoscut pentru competențele sale juridice solide, fiind apreciat pentru profesionalismul și dedicarea sa. În calitate de secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției a avut un rol esențial în conturarea reformei juridice, fiind recunoscut, de asemenea, pentru rezultatele remarcabile obținute în proiecte complexe și strategice. Mandatul său a fost caracterizat de un angajament ferm de a spori eficiența și transparența sistemului judiciar, iar viziunea sa este marcată de colaborarea cu diverse instituții pentru a promova un sistem juridic mai echitabil.

Totodată, Av. Bogdan ILEA a condus Direcția de avizare a actelor normative în cadrul Ministerului Justiției, asigurând securitatea juridică a Guvernului României prin avizarea tuturor actelor normative asumate în ședințele Guvernului, în conformitate cu prevederile constituționale și legale. Astfel, el a reprezentat Ministerul Justiției în numeroase ședințe de Guvern și a avizat mii de acte normative: Legi, Ordonanțe de Urgență, Ordonanțe de Guvern, Hotărâri de Guvern și puncte de vedere emise, către Curtea Constituțională a României, pe diverse teme.

Datorită acestei bogate expertize și a experienței vaste în domeniul legislativ, Av. Bogdan ILEA va avea un rol crucial în consolidarea practicii de Regulatory Affairs, aducând o valoare incontestabilă clienților Popescu & Asociații.

De-a lungul carierei sale de până acum, Av. Bogdan ILEA a dus la bun sfârșit multiple atribuții dificile și complexe precum negocierea bugetului Ministerului Justiției, demonstrând astfel competențele de negociator și strateg în același timp, sau coordonarea, timp de trei ani, a activității Administrației Naționale a Penitenciarelor – un sistem complex, atât prin importanța misiunii sale, cât și din perspectiva angrenajelor pe care le deține.

Av. Bogdan ILEA a coordonat cu succes echipa responsabilă de relația cu Banca Mondială, demonstrând simultan competențe remarcabile în gestionarea proiectului “Cartierul pentru Justiție”, un obiectiv major de investiții care va crea condițiile optime pentru desfășurarea activității instituțiilor din cadrul sistemului judiciar localizate în București, un proiect ce a înregistrat progrese semnificative pe durata mandatului său. Astfel, contribuția sa a fost esențială în dezvoltarea și implementarea unor inițiative importante pentru Ministerul Justiției și Guvernul României, numărându-se printre puținii avocați care au obținut soluții în favoarea Guvernului țării noastre.

„Îmi exprim entuziasmul de a mă alătura echipei Popescu & Asociații. Împărtășim aceleași valori și viziuni în ceea ce privește practica juridică, iar experiența mea va completa competențele existente ale echipei. Astfel, împreună, vom putea oferi în continuare clienților soluții juridice inovatoare și de înaltă calitate.” a declarat Av. Bogdan ILEA.

Octavian POPESCU, Managing Partner al Popescu & Asociații, a subliniat importanța acestei noi colaborări: „Suntem extrem de bucuroși să îl avem pe Bogdan alături de noi. Profesionalismul și dedicarea sa sunt aliniate perfect cu valorile noastre în timp ce expertiza sa vastă și abordarea strategică vor aduce un plus de valoare important echipei noastre și ne vor ajuta să răspundem și mai bine solicitărilor clienților noștri.”

Av. Bogdan ILEA își va începe activitatea în noul său rol începând cu luna iulie 2024 și va contribui activ la dezvoltarea și implementarea strategiei de creștere a firmei de avocatură.

Extinderea echipei Popescu & Asociații este rezultatul unor creșteri semnificative în principalele arii de expertiză, fiind parte și din obiectivele strategice stabilite pentru următorii ani. Această dezvoltare va permite consolidarea capacității de a oferi clienților servicii juridice la cele mai înalte standarde, adaptate nevoilor complexe și în continuă schimbare ale pieței. Expansiunea echipei reflectă angajamentul constant de a rămâne în fruntea inovației și excelenței juridice.

POPESCU & ASOCIAȚII este societatea de avocatură din prima linie ce pune la dispoziția clienților premium servicii integrate de excepție, atât în România cât și peste hotare, în toate ariile de practică relevante și în mod special, în industriile de interes pentru jucătorii economici activi.

POPESCU & ASOCIAȚII și avocații săi sunt incluși în elita avocaturii de business din România în arii precum Corporate/Fuziuni și Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, în baza capabilităților extraordinare în sectorul juridic și a aprecierilor clienților, recunoașteri acordate de cele mai recente ediții ale tuturor directoarelor juridice de renume precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation și Legal 500 EMEA.

 În iunie 2024, POPESCU & ASOCIAȚII a primit, pentru al 2-lea an consecutiv, titlul de Eastern Europe Firm of the Year în cadrul Women in Business Law Awards de la Londra, iar în cadrul Galei Avocați de Top 2023 echipa de Litigii a primit Premiul special „Excelență în Dispute Resolution”.

În 2022 societatea a primit, pentru al 2-lea an consecutiv, titlul de cea mai apreciată firmă de avocatură (Highly Commended Law Firm) din Sud-Estul Europei în cadrul The Lawyer European Awards fiind prima firmă de avocatură din România, cu mai puțin de 3 ani de activitate la momentul acordării premiului în 2021, care a obținut această recunoaștere, poziționarea în clasament vizând o categorie regională, dominată de nume cu rezonanță în avocatura europeană.

POPESCU & ASOCIAȚII a primit, de asemenea, premii pentru Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Litigii din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Bancar din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Imobiliar din România și a fost recunoscută printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din România, în baza experienței extraordinare și a recunoașterii venite din partea mediului juridic local, la Gala Premiilor Avocaturii din România.

Citeşte mai mult despre , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership