Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București invită formele de exercitare a profesiei să se înscrie în programul de practică pentru auditorii de justiție
28.07.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Sistemul judiciar, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 28 iulie 2021, Baroul București a dat publicității următorul comunicat, semnat de av. dr. Ion Dragne, Decan:

Baroul București, urmare a informării primite din partea Uniunii Naționale a Barourilor din România, cu privire la implementarea acţiunii de asigurare a cadrului de desfăşurare a practicii avocaţiale a auditorilor de justiţie, cursanţi ai I.N.M, mulțumește pentru buna cooperare şi sprijinul acordat de către formele de exercitare a profesiei care au fost disponibile şi care au asigurat tutorii şi logistica necesară, pentru ca auditorii de justiţie să poată îndeplini obiectivele specifice stagiului de practică desfăşurat în perioada 31 august-13 septembrie 2020.

Pentru asigurarea listelor actualizate cu formele de exercitare a profesiei în cadrul cărora urmează să se desfăşoare stagiul anual, precizăm că pentru anul 2021 această activitate a fost planificată în perioada 27 septembrie – 10 octombrie 2021, fiind dedicată auditorilor de justiţie din anul al II-lea.

Formele de exercitare a profesiei interesate să deruleze în continuare sau să se înscrie în acest proiect, sunt invitate să comunice următoarele date actualizate/completate:

• manifestarea disponibilității de a colabora în cadrul proiectului în anul 2021;

• numărul de auditori pe care acestea pot să-l primească în practică (conform regulamentului, maxim 2 la un îndrumător) îndrumător poate fi numai un avocat definitiv cu vechime în profesie de cel puţin 8 ani; în acest scop, vor fi avuţi în vedere numai îndrumătorii care pot asigura în mod efectiv activitate de îndrumare;

• domeniul preponderent de activitate/specializare, adresa poştală completă, nr. tel. fix/mobil., nr. fax, adresa e-mail ale formelor de exercitare ale profesiei.

Informațiile vor fi comunicate până la data de 31 august 2021, la adresa de e-mail: resurseumane@baroul-bucuresti.ro, persoana de contact Elena RADU.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti