« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Eu și JURIDICE.ro
30.07.2021 | Daria NICULCEA

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Zilele trecute am postat un citat din Albert Einstein care spunea că dacă vrei sa duci o viață fericită, focusul tău ar trebui să fie pe un țel anume, și nu pe oameni sau lucruri materiale.

Simplu, nu?
Nu, nu chiar; pentru că până să ajungi în punctul acela, duci un milion de lupte interioare. Oare o fi bine să aleg drumul ăsta? Oare îmi va aduce siguranță? Oare îmi va aduce satisfacție? Oare câte voi avea de pierdut în timp ce lucrez pentru scopul setat?

Oamenii și lucrurile palpabile sunt acolo mereu, pe când un țel, un scop, este ceva ce vezi doar tu atunci când privești în viitor. Normal că este mai ușor să te bazezi pe prezent și normal că este mai comod să ai lucrurile de-a gata, aproape de tine.

Cu toate acestea, atunci când reușitele încep să apară, simți că poți muta munții din loc.

Cam așa mă simt eu la JURIDICE.ro, iar asta este și datorită vouă, comunitatea JURIDICE.ro, care face ca țelul meu să fi ajuns în prezent. Din fericire, JURIDICE.ro îmi oferă rara oportunitate ca fericirea mea să vină dintr-o frumoasă combinație de scop, oameni și lucruri materiale – articolele, opiniile și ideile care vin de la voi, J people.

Iar pentru asta, vă mulțumesc!

Daria NICULCEA, Director Executiv JURIDICE.ro

 
Secţiuni: Life, Selected, VARIA (alte surse) | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD