« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Health & Pharma
CărţiProfesionişti
 

Model certificat medical pentru înscriere la INM
30.07.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 744 din 29 iulie 2021 a fost publicat Ordinul nr. 1.396/2021 privind aprobarea modelului de certificat medical eliberat de medicul specialist de medicina muncii pentru a dovedi îndeplinirea condiției de a fi apt din punct de vedere medical de către candidatul înscris la concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii.

Pentru obținerea certificatului medical de candidații la INM, aceștia vor prezenta medicului specialist de medicina muncii un document emis de medicul de familie din care să rezulte afecțiunile cronice cu care este în evidență pacientul.

În baza acestui document, medicul specialist de medicina muncii va elibera certificatul pentru dovedirea condiției de a fi apt din punct de vedere medical.

Certificatul emis de medicul de medicina muncii se eliberează conform modelului de mai jos.

Format PDF aici.

 
Secţiuni: Dreptul sanatatii, Monitorul Oficial al României, Selected, Sistemul judiciar, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD