Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Comunicare profesională Dreptul muncii Dreptul proprietatii intelectuale Flux informații Litigii SELECTED Top Legal

Țuca Zbârcea & Asociații câștigă premiul pentru cea mai bine cotată casă de avocatură din România în cadrul Galei Avocați de Top

10 iulie 2024 | JURIDICE.ro

Țuca Zbârcea & Asociații a câștigat Premiul de Excelență pentru „Cea mai bine cotată firmă de avocatură din România”, în baza clasamentelor directorului britanic Legal 500. De asemenea, trei avocați ai firmei au fost premiați pentru activitatea lor în domeniile Dreptul Muncii, Litigii și Proprietate Intelectuală.

Gala Avocați de Top, organizată de trustul media FinMedia, a celebrat și recompensat meritele remarcabile ale profesioniștilor din comunitatea juridică locală. Au fost decernate 19 premii individuale și alte 8 distincții firmelor de avocatură cu performanțe deosebite în ultimele 12 luni.

Astfel, Țuca Zbârcea & Asociații este câștigătoarea Premiului de Excelență „Cea mai bine cotată casă de avocatură din România”. Potrivit organizatorilor, „Țuca Zbârcea & Asociații conduce clasamentul firmelor de avocatură din România în ediția 2024 a directorului britanic Legal 500 EMEA, având cele mai multe locuri fruntașe în ariile de practică supuse analizei, iar nu mai puțin de trei dintre Partenerii firmei sunt incluși în elita Legal 500 „Hall of Fame” a avocaților apreciați de clienți pentru realizările profesionale remarcabile.”   

De asemenea, Mihai Anghel, Partener al Țuca Zbârcea & Asociații și unul dintre coordonatorii departamentului Dreptul Muncii, a primit trofeul pentru Expertiza în aria Dreptul Muncii. Cu o experiență juridică de 20 ani, Mihai oferă consultanță în legătură cu toate aspectele relevante legate de dreptul muncii, de la angajare și concediere, discriminare și hărțuire, evaluări ale performanței, remunerații și beneficii, până la aspecte legate de relația cu sindicatele și contracte colective de muncă, transferul de întreprinderi transfrontaliere.

Ana Popa, Managing Associate al Țuca Zbârcea & Asociații a fost premiată pentru contribuția avută în gestionarea unor dosare litigioase de mare complexitate, fiindu-i încredințat trofeul pentru Expertiza în aria Litigii. Ana este avocat litigant cu experiență semnificativă în litigiile din domeniul dreptului achizițiilor publice, contencios administrativ, litigiile între profesioniști și cele din domeniul dreptului muncii. În ultimii ani, a reprezentat cu succes clienții firmei în dispute complexe, cu valori ce depășesc 1 miliard de euro, cu precădere litigii având ca obiect atribuirea unor contracte de achiziții publice privind obiective de investiții din sectoarele apă, transporturi (infrastructură feroviară, rutieră, rețele de metrou etc), energie etc.

Nu în ultimul rând, trofeul pentru Expertiza în aria Proprietate Intelectuală a revenit Danei Barbu (Blaer), Managing Associate al Țuca Zbârcea & Asociații, care coordonează cu succes proiectele firmei în acest domeniu. Dana are o experiență vastă în domeniul înregistrării și licențierii mărcilor la nivel național și internațional, asigurarea respectării drepturilor asupra mărcilor și acțiuni în contrafacere, precum și drepturi de autor, desene și modele ori brevete, asistând cu succes clienți din industria de media și divertisment, ospitalitate, FMCG, retail, automotive, imobiliare, servicii bancare, IT și tehnologie, farma, energie etc.

Potrivit organizatorilor, Gala Avocați de Top, ajunsă la ediția a XIV-a, premiază anual profesioniștii care strălucesc în piață prin expertiza și performanțele lor, precum și firmele de avocatură cu rezultate deosebite în activitatea recentă.

Alte detalii: https://www.piatafinanciara.ro/finmedia-a-decernat-premiile-celei-de-a-xiv-a-editie-a-galei-avocati-de-top/

:: English version

Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership