« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Bucureşti. Informare ref. plata onorariilor din oficii
03.08.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 3 august 2021, Baroul Bucureşti a informat că au fost alocate de către:
– Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna iunie 2021.

Avocaţii îndreptăţiţi la plata onorariilor sunt invitaţi să se informeze telefonic (021.311.22.93; interval orar 08.00-14.00), electronic (e-mail: patricia.teugea@baroul-bucuresti.ro) sau personal, la sediul Baroului Bucureşti, începând cu data de 03.08.2021, cu privire la sumele ce urmează a fi încasate.

Transmiterea facturii se poate face şi electronic, în vederea virării onorariilor cuvenite în contul deschis pentru forma de exercitare a profesiei.

De asemenea, pentru avocaţii care doresc să ridice sumele în numerar de la casierie, programarea se poate face telefonic ori pe e-mail.

 
Secţiuni: Anunțuri, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD