« Flux noutăţi
JURIDICE.ro
JURIDICE

Membership JURIDICE.ro UPDATE servicii: SanoPass
19.08.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Noi beneficii pentru membrii comunității JURIDICE.ro!

JURIDICE.ro, cu ajutorul SanoPass, vine în sprijinul membrilor JURIDICE.ro și le pune la dispoziție, în mod gratuit, o alternativă inovativă și 100% digitală a abonamentelor medicale.

Astfel, pachetele de memberhip GOLD, PLATINUM și ULTRA vor conține facilități speciale, în valoare de 730 lei, în platforma SanoPass: acces nelimitat la Clinica virtuală 24/7, analize medicale (orice marker), un serviciu medical la specialitatea Pediatrie și o ședință de Consiliere psiho-emoțională.

Sumarizăm aici cei mai importanți factori ce schimbă standardul cu care ne-am obișnuit în zona abonamentelor medicale, prin care nevoile abonaților SanoPass sunt tratate cu rapiditate și eficiență:
– Abonaților SanoPass li se alocă primul loc disponibil din programul medicilor;
– Nu este necesară vizita inițială și o trimitere de la medicul generalist pentru a programa o consultație la o specialitate medicală;
– Beneficiarul decide ce medic să îl consulte, nu trebuie să dea dovada gravității situației pentru a obține o programare;
– Beneficiarul are acces neîngrădit la toate categoriile de medici, indiferent de gradul lor profesional;
– SanoPass colaborează cu peste 850 de clinici la nivel național printre care Synevo, Sanador, Sante, Wellborn etc.;
– SanoPass garantează programare în 48h/specialitate/oraș;
– Acces în clinica medicală virtuală 24/7 – Telemedicină – 20 specialități/40 medici disponibili non-stop – serviciu disponibil în regim nelimitat în cadrul pachetelor (puteți suna pentru problemele dumneavoastră, ale copiilor sau ale unei cunoștințe);
– Aplicație mobilă cu actualizarea serviciilor medicale în timp real;
– Consiliere nutrițională inclusă în Telemedicină în format Nelimitat.

Pentru detalii vizitați pagina juridice.ro/membership. Beneficiile suplimentare se vor acorda la contractarea, prelungirea ori actualizarea unui pachet de membership.

 
Secţiuni: Anunțuri, Content, JURIDICE.ro, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD