Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Sistemul penitenciar organizează concurs/examen pentru ocuparea a 32 de posturi de director. UPDATE: Stelian Ion: Reașezăm din temelii sistemul penitenciar
11.08.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 11 august 2021, Stelian Ion, ministrul Justiției, a declarat: „Reașezăm din temelii sistemul penitenciar, inclusiv prin organizarea concursurilor pentru manageri. 32 de posturi de director penitenciar/penitenciar-spital și centre de detenţie și educative urmează să fie ocupate pe bază de concurs, în care aptitudinile manageriale, planificarea strategică și cunoașterea standardelor europene și a jurisprudenței CEDO în domeniu vor fi atent evaluate. Pentru că și sistemul penitenciar are nevoie de profesioniști în funcții de conducere.”

***

Marți, 10 august 2021, Ministerul Justiției și Administraţia Naţională a Penitenciarelor au informat că organizează concurs/examen pentru ocuparea a 32 de posturi de director penitenciar/ penitenciar-spital/centru de detenţie/centru educativ, prin concurs din sursă internă. Astfel:

7 posturi vacante de director penitenciar – Centrul regional Cluj la penitenciarele Aiud, Codlea, Deva, Gherla, Miercurea Ciuc, Oradea și Satu Mare.

:: Detalii

8 posturi vacante de director penitenciar/centru educativ – Centrul regional Iași la penitenciarele Bacău, Botoşani, Brăila, Focşani, Galaţi, Iaşi, Vaslui și Centrul Educativ Târgu Ocna.

:: Detalii

5 posturi vacante de director penitenciar-spital- Centrul regional București II la penitenciarele-spital Bucureşti-Rahova, Constanţa-Poarta Albă, Dej, Mioveni și Târgu Ocna.

:: Detalii

12 posturi vacante de director penitenciar/centru de detenţie – Centrul regional București I la penitenciareleBucureşti-Jilava, Bucureşti-Rahova, Constanţa-Poarta Albă, Craiova, Craiova-Pelendava, Găești, Giurgiu, Mărgineni, Ploiești, Ploiești-Târgșorul Nou, Slobozia și centrul de detenție Craiova.

:: Detalii

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti









Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti