Secţiuni » Arii de practică » Business » Banking
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

CMS a asistat BRD – Groupe Société Générale S.A. și Garanti BBVA în acordarea unui credit ESG în valoare de 120 milioane Euro către NE Property BV
11.08.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Banking, Drept civil, Selected, Sustenabilitate
JURIDICE - In Law We Trust

Firma internațională de avocatură CMS a asistat sindicatul de bănci condus de BRD – Groupe Société Générale S.A. și Garanti BBVA România în acordarea unui credit legat de obiective de sustenabilitate (ESG) în valoare de 120 milioane Euro unei societăți din grupul NEPI Rockcastle, NE Property BV.

Creditul este acordat pe o perioadă de trei ani, cu posibilitate de extindere pe încă doi ani și cu o opțiune de majorare până la suma de maximum 240 milioane Euro.

Ana Radnev, Partener, coordonatoarea practicii de drept financiar-bancar din cadrul CMS România, co-head al departamentului de finanțare sustenabilă din CMS: „Este o etapă importantă pentru echipa CMS, această tranzacție fiind cea mai recentă dintr-o serie de proiecte de finanțare sustenabilă în care firma noastră a fost implicată. Ne bucură interesul tot mai mare venit din partea clienților privind soluțiile de finanțare sustenabilă. De asemenea, observăm faptul că finanțările proiectelor sustenabile sunt în creștere, pe măsură ce atât creditorii, cât și debitorii se concentrează pe propriile strategii ESG. Din acest punct de vedere, suntem foarte mândri să oferim atât instituțiilor financiare cât și marilor corporații consultanță juridică foarte specializată în domeniul ESG.”

CMS a dezvoltat o practică performantă în domeniul managementului factorilor ESG, biroul CMS din București jucând un rol important în coordonarea operațiunilor de finanțare sustenabilă, la nivel regional. Aceasta este a doua mare finanțare „verde” în care biroul din București al firmei internaționale de avocatură a fost implicat, pe parcursul ultimelor 2 luni, după creditul ING în valoare de 100 milioane Euro acordat în luna iunie unei alte companii din grupul NEPI Rockcastle.

Finanțarea verde acordată de sindicatul de bănci condus de BRD – Groupe Société Générale S.A. și Garanti BBVA România a fost coordonată de Ana Radnev (Partner, Finance) împreună cu Alina Tihan (Senior Counsel, Finance) și Diana Rotaru (Associate, Finance).

Despre CMS

Înființată în anul 1999, CMS este o organizație integrată, multi-jurisdicțională, de firme de avocatură, care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscală. Cu peste 70 de birouri în peste 40 de țări din întreaga lume și peste 5.000 de avocați, CMS deține o expertiză îndelungată atât în domeniul consultanței în jurisdicțiile sale locale, cât și internaționale. Având în portofoliu mari companii multinaționale, cât și companii cu capital mediu și start-up-uri, CMS oferă rigoarea tehnică, asistență juridică strategică și parteneriat pe termen lung pentru a menține fiecare client în poziția de lider al domeniului în care acesta activează.

Firmele membre CMS oferă o gamă largă de expertiză în 19 domenii de practică și sectoare de activitate, precum drept societar/fuziuni și achiziții, energie & schimbare climatică, infrastructură și proiecte, fonduri, sănătate și științe medicale, tehnologie, media, telecomunicații (TMT), taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurență & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuală, drept imobiliar și construcții.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti