Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

MIPE organizează concurs pentru 21 de posturi de conducere și execuție
12.08.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 9 septembrie 2021, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene va organiza concursul de ocupare a mai multor funcții publice de conducere și execuție din cadrul structurilor din aparatul propriu al ministerului:
– director general la Direcția generală programare și coordonare sistem (DGPCS), Direcția generală management mecanism de redresare și reziliență (PNRR), Direcția generală asistență tehnică programe europene (DGATPE);
– director la Direcția de analiză și programare – DGPCS;
– director la Direcția de evaluare impact și dezvoltare proiecte majore – DGPCS;
– director la Direcția implementare POAD, director la DRI Galați – DGPEIM;
– director la Direcția achiziții publice – DGAPSI;
– șef serviciu la Serviciul monitorizare tehnică a stadiului de realizarea a proiectelor/reformelor, Serviciul evaluare și selecție, Serviciul programare și gestionare plan, Serviciul prevenție din cadrul Direcției generale management mecanism de redresare și reziliență (PNRR);
– șef serviciu la Serviciul programare CEE și asistență IFI – DGPCS;
– șef serviciu la Serviciul constatare nereguli și antifraudă – DGPECU;
– șef serviciu la Serviciul evaluare și contractare proiecte – DGPEIM;
– șef serviciu la Serviciul relația cu Parlamentul – DGJRP;
– șef birou la Biroul Corp control și implementare strategie anticorupție;
– 4 funcții publice de execuție din cadrul Direcției de comunicare – DGITDS.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 30 august 2021

Selecția candidaților are în vedere asigurarea tratamentului egal, transparenței și liberului acces la informație, concurenței loiale, nediscriminarea și se va realiza în trei etape, analiza și selecția dosarelor, o probă scrisă și un interviu în care vor fi analizate, printre altele, comportamentul candidaților în situațiile de criză, capacitatea de a lua decizii și de a evalua impactul acestora, exercitarea controlului decizional și capacitatea managerială, creativitatea, rezistența la condiții de stres, abilitățile de relaționare și comunicare, în scopul selectării celor mai bine pregătiți și implicați candidați.

Vor fi testate, de asemenea, cunoștințele de limbă străină și operare pe calculator, iar subiectele la proba scrisă vor testa capacitatea de analiză și sinteză, modul de rezolvare a unor probleme practice, identificarea de soluții etc.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti