Dreptul securităţii sociale

Modificări privind statutul inspectorilor sociali
30.09.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul securitatii sociale, Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 951 din 29 septembrie 2022 a fost publicată Legea nr. 271/2022 pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 87/2021 privind completarea art. 3 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 82/2016 pentru aprobarea Statutului special al funcției publice specifice de inspector social și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Intrare în vigoare: 2 octombrie 2022

***

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 787 din 16 august 2021 a fost publicată Ordonanța de urgență nr. 87/2021 privind completarea art. 3 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 82/2016 pentru aprobarea Statutului special al funcției publice specifice de inspector social și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Prin prezenta OUG se aduc modificări articolului 3 din OUG nr. 82/2016 pentru aprobarea Statutului special al funcției publice specifice de inspector social, astfel:

– gradele profesionale pe care este structurată funcția publică specifică de inspector social și condițiile minime de vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice specifice de inspector social vor fi cele prevăzute la art. 393, respectiv la art. 468 alin. (1) din Codul administrativ;
– funcția publică specifică de inspector social, clasa I, grad profesional debutant, asistent, principal, superior se va echivala cu funcția publică generală de execuție de inspector, clasa I, grad profesional debutant, asistent, principal, superior.

Intrare în vigoare: 16 august 2021

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti