Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură civilă
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Curtea de Apel Timișoara. Instanța de recurs nu poate constata existența unei stări de fapt
18.08.2021 | Anca VĂRZARU

Secţiuni: Jurisprudență Curți de Apel, Procedură civilă, Selected
JURIDICE - In Law We Trust
Anca Vărzaru

Anca Vărzaru

Curtea de Apel Timișoara a statuat că exced controlului de nelegalitate în recurs criticile ce vizează modul de interpretare de instanța de apel a existenței sau inexistenței unei înțelegeri a părților privind partajarea bunurilor din masa succesorală. Această apreciere nu poate reprezenta decât prerogativa exclusivă a instanțelor de fond, întrucât implică analiza probelor. Observația este valabilă și în privința oricăror critici de netemeinicie asupra situației de fapt. (Decizia civilă nr. 668 din 8 decembrie 2020, pronunțată de Curtea de Apel Timișoara, Secția I civilă)

Av. Anca Vărzaru, SĂVESCU & ASOCIAȚII

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti