Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Procedură civilă
Procedură civilă
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Curtea de Apel Cluj. Casare cu trimitere. Soarta cheltuielilor de judecată


19.08.2021 | Anca VĂRZARU, Răzvan CRĂCIUNAȘ
Secţiuni: Drept civil, Jurisprudență Curți de Apel, Procedură civilă, Selected
JURIDICE - In Law We Trust
Anca Vărzaru

Anca
Vărzaru

Răzvan Crăciunaș

Răzvan Crăciunaș

Curtea de Apel Cluj a statuat că, atunci când instanța de apel dispune anularea hotărârii atacate și trimiterea cauzei spre rejudecare, nu s-ar putea considera că a fost pronunțată o soluție prin care litigiul a fost tranșat, în sensul stabilirii părții căzute în pretenții. Astfel, cheltuielile de judecată urmează a fi avute în vedere în rejudecare, global, pentru toată perioada desfășurării procesului, sarcina achitării lor căzând asupra părții care poartă culpa procesuală pentru întregul litigiu. (Decizia civilă nr. 170 din 17 iunie 2021, pronunțată de Curtea de Apel Cluj, Secția I civilă)

Av. Anca Vărzaru, SĂVESCU & ASOCIAȚII
Av. Răzvan Crăciunaș, SĂVESCU & ASOCIAȚII

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro