« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

Ministerul Justiției a finalizat aplicația pentru notari, executori judecătorești și experți
23.08.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Cyberlaw, Executori judecătorești, Notari, Sistemul judiciar | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 20 august 2021, Ministerul Justiției a anunțat că în data de 21 iulie 2021 s-a finalizat implementarea platformei informatice de gestiune a proceselor de lucru de lucru specifice (GPL) și îmbunătățirea unei serii de aplicații IT utilizate de către departamentele din Ministerul Justiției și din instanțele judecătorești, potrivit unui comunicat.

Valoarea totală eligibilă a proiectului a fost de 3.225.948,50 lei, din care:
2.709.276,17 lei – valoare eligibilă nerambursabilă din Fondul Social European;
516.672,33 lei – cofinanțarea eligibilă a beneficiarului și a partenerilor.

Prin implementarea proiectului au fost obținute următoarele rezultate:
– au fost refăcute complet sau dezvoltate anumite aplicații informatice (noul site web al Ministerului Justiției, noua registratură unică electronică a Ministerului Justiției, aplicația specifică experților tehnici judiciari, aplicația specifică interpreților și traducătorilor autorizați, aplicația specifică notarilor, aplicația specifică executorilor judecătorești, registrul de evidență a mandatelor europene de arestare, registrul de evidență a transferurilor persoanelor condamnate, registrul de evidență a experților criminaliști autorizați, registrul de evidență a cererilor de apostilă, aplicația de evidență a dosarelor specifice Direcției Contencios, registrul de evidență a ordinelor emise de Ministerul Justiției, registrul de evidență a comisiilor interne și interinstituționale);
– a fost instruit un număr de 347 de persoane de la nivelul Ministerului Justiției și al instanțelor de judecată (participanți unici) cu privire la administrarea și utilizarea aplicațiilor”, se arată în comunicat.

Proiectul a fost cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional „Capacitate Administrativă”.

 
Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD