« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Piaţa de capital
CărţiProfesionişti
 

DLA Piper România a asistat cu succes Abris în achiziția Dentatechnica Bulgaria
24.08.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust
DPO Lives
Secţiuni: Achiziții publice, Anunțuri, Internațional, Piața de capital, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,

24 AUGUST 2021 – DLA Piper a asistat ABRIS, unul dintre cele mai importante fonduri de capital privat din Europa Centrală, la achiziționarea cu succes a companiei Dentatechnica, cel mai mare distribuitor de materiale și echipamente stomatologice din Bulgaria. Dentatechnica activează pe piața din Bulgaria de 30 de ani, furnizând o selecție de produse de înaltă calitate pentru peste 3.000 de clinici și laboratoare dentare din toată țara. Implementarea tranzacției este condiționată de obținerea aprobărilor de la autoritățile de concurență.

Echipa care a asistat Abris i-a inclus pe Oana Duțu-Buzura, Bogdan Buta, Denisa Achim-Postea și Sandra Cahu-Ionescu, avocați ai practicii de Corporate M&A din cadrul biroului DLA Piper București, şi a fost coordonată de Marian Dinu, Country Managing Partner. Kambourov & Partners a acordat asistenţă cu privire la aspectele de drept bulgar ale tranzacției.

Marian Dinu, Country Managing Partner DLA Piper România și coordonatorul practicii de Corporate M&A, a declarat despre această tranzacție: „Este încă un moment de satisfacție în parteneriatul nostru de lungă durată cu Abris, pe care i-am asistat anterior intr-o serie de tranzacții. Suntem bucuroși că i-am putut asista la achiziția Dentatechnica, ce marchează intrarea Dentotal pe piața din Bulgaria și este, de asemenea, o premieră pentru Abris, în general. Aș dori să mulțumesc echipei Abris pentru oportunitatea de a lucra îndeaproape la această tranzacție. Aș dori, de asemenea, să mulțumesc colegilor mei precum și prietenilor noștri bulgari de la Kambourov & Partners pentru eforturile lor susţinute în vederea semnării cu succes a acestei tranzacţii.”

Oana Duțu-Buzura, Counsel în echipa de Corporate M&A din cadrul DLA Piper România, și-a exprimat entuziasmul pentru semnarea tranzacției: „Cu fiecare nouă tranzacţie în care asistăm Abris, dobândim un plus de experiență pentru portofoliul nostru de private equity. Lucrând atât de mult timp împreună, am reușit să eficientizăm fluxul de lucru cu echipa Abris până la punctul în care acționăm ca o singură entitate.”

Despre DLA Piper

Cu peste 90 de birouri complet integrate, în peste 40 de țări din întreaga lume, DLA Piper este o companie globală de business law care îşi propune să vină în întȃmpinarea nevoilor de performanţă juridică profesională ale clienților din întreaga lume. Biroul DLA Piper din București oferă sprijin clienților săi prin intermediul unei echipe de peste 50 de avocați și consultanți fiscali cu experienţă internațională, capabili să abordeze probleme juridice și economice complexe, atât trasnsfrontaliere cât și locale, acoperind 10 sectoare de afaceri, printr-o abordare integrată a practicilor. dlapiper.com

Contact

Daniel Secărea, Marketing & Business Development Specialist, DLA Piper, +40 372 155 823, daniel.secarea@dlapiper.com
Titus Percea, Senior Marketing Manager, DLA Piper, +40 372 155 864, titus.percea@dlapiper.com

:: English version

Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
JURIDICE pentru studenti
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.