« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Infrastructură
Profesionişti
 

ARF va organiza o nouă licitație de trenuri electrice, în urma unei decizii a CAB
24.08.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Achiziții publice, Anunțuri, Infrastructură, Transporturi | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 23 august 2021, Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF) a informat că a fost anulată licitația pentru achiziția a 40 de rame regionale, de către Comisia de evaluare numită în cadrul licitației de achiziție a materialului rulant nou destinat transportului regional feroviar de călători (rame electrice regionale RE-R), potrivit unui comunicat.

Astfel, vineri, 20 august 2021, a fost finalizată implementarea măsurilor dispuse în Decizia nr. 2142 din 12.11.2020 a Curţii de Apel Bucureşti (CAB) – Secţia a IX a Contencios Administrativ şi Fiscal, prin care ARF a fost obligată să identifice o modalitate unică de calcul a consumului de energie electrică și să reevalueze ofertele din punct de vedere energetic, în măsura în care este posibilă compararea acestora, iar în ipoteza contrară să anuleze procedura de atribuire.

Prin urmare, ARF a decis anularea procedurii de atribuire a contractului de achiziţie publică privind „Achiziţia de material rulant nou destinat transportului regional şi suburban feroviar de călători (trenuri electrice regionale RE-R)”, ce face obiectul anunţului de participare SEAP nr. CN 1010410/03.04.2019 JOUE nr. 2019/S 066-154054.

După parcurgerea etapelor legale privind soluționarea eventualelor contestații, ARF a anunțat că va proceda, în cel mai scurt timp, la organizarea unei noi licitații, ce va avea același obiectiv.

 
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD