Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Informare ref. înscrierea în Registrul de Asistență Judiciară și în Registrul Curatorilor Speciali
30.08.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 25 august 2021, Baroul București a anunțat că avocații care optează pentru înscrierea în Registrul de Asistența Judiciară și în Registrul Curatorilor Speciali pot formula și înregistra opțiunea în acest sens, on-line, prin accesarea contului personal* al fiecărui avocat pe site-ul Baroului București, în perioada 01.09.2021 – 30.09.2021, potrivit unui comunicat.

În Registrul de Asistență Judiciară și în Registrul Curatorilor Speciali se pot înscrie doar avocații cu drept de exercitare a profesiei, care îndeplinesc următoarele condiții:

– Dețin o asigurare de răspundere profesională obligatorie valabilă;
– Își desfășoară activitatea într-o formă de exercitare a profesiei;
– Nu se află sub imperiul vreunei sancțiuni sau măsuri care să îi împiedice să se înscrie în registru.

Pentru avocații care figurează în Registrul de Asistență Judiciară și/sau în Registrul Curatorilor Speciali nu mai este necesară efectuarea înscrierii. Aceștia vor figura înscriși până la manifestarea expresă de radiere din registru.

*user-ul și parola necesare accesării contului personal se pot obține de la camera 501, et. 5, sediul Baroului București, telefonic la numărul 021.314.89.21 sau prin corespodență electronică la adresa de e-mail: carduri@baroul-bucuresti.ro.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti