Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Curtea de Apel Suceava. Răspundere disciplinară. Personalul didactic nu se supune Codului muncii
31.08.2021 | Anca VĂRZARU, Cosmin GAVRIL

Secţiuni: Dreptul muncii, Jurisprudență Curți de Apel, Selected, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust
Anca Vărzaru

Anca Vărzaru

Cosmin Gavril

Cosmin Gavril

Curtea de Apel Suceava a stabilit că personalul didactic, personalul didactic auxiliar şi cel de conducere răspund disciplinar conform Legii educaţiei naţionale nr. 1/2011, iar nu în baza dispozițiilor Codului muncii. Prin urmare, cercetarea faptei şi comunicarea deciziei se fac în termenul de 30 de zile de la data constatării acesteia, moment care poate fi marcat prin consemnarea faptei în condica de inspecţii sau la registratura generală. (Decizia civilă nr. 1045 din 28 noiembrie 2019, pronunțată de Curtea de Apel Suceava, Secția I civilă)

Av. Anca Vărzaru, SĂVESCU & ASOCIAȚII
Av. Cosmin Gavril, SĂVESCU & ASOCIAȚII

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti