« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Șase școli-pilot cu proces de predare-învățare-evaluare centrat în mod real pe elev. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
21.09.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 903 din 21 septembrie 2021 a fost publicat Ordinul nr. 5.163/2021 privind aprobarea programului școală-pilot pentru „Școala Gimnazială Româno-Finlandeză” din municipiul Sibiu.

***

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 903 din 21 septembrie 2021 a fost publicat Ordinul nr. 5.162/2021 privind aprobarea programului școală-pilot pentru „Școala Gimnazială Gheorghe Vernescu” din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău.

***

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 903 din 21 septembrie 2021 a fost publicat Ordinul nr. /2021 privind aprobarea programului școală-pilot pentru „Școala Gimnazială nr. 1” din localitatea Curcani, județul Călărași.

***

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 853 din 7 septembrie 2021 a fost publicat Ordinul nr. 5158/2021 privind aprobarea programului școală-pilot pentru „Colegiul Național Gheorghe Lazăr” din București.

***

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 852 din 7 septembrie 2021 a fost publicat Ordinul nr. 5160/2021 privind aprobarea programului școală-pilot pentru „Școala Gimnazială Dimitrie Cantemir” din municipiul Baia Mare.

***

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 852 din 7 septembrie 2021 a fost publicat Ordinul nr. 5159/2021 privind aprobarea programului școală-pilot pentru „Școala Gimnazială Ion Neculce” din municipiul Iași.

***

Joi, 2 septembrie 2021, Ministerul Educației a aprobat funcționarea, începând cu anul școlar 2021 – 2022, a șase școli-pilot, potrivit principiilor de reformă a sistemului de învățământ incluse în proiectul „România Educată”, potrivit unui comunicat.

Astfel, în cele șase școli-pilot elevii și profesorii vor avea parte de un proces de predare-învățare-evaluare mai apropiat de dorințele și nevoile fiecărei comunități și mai apropiat de cerințele și exigențele unui învățământ modern, de secol XXI, centrat în mod real pe elev.

Au fost înscrise în programul de școli-pilot:
1. Colegiul Național Gheorghe Lazăr din București;
2. Școala Gimnazială Dimitrie Cantemir din municipiul Baia Mare;
3. Școala Gimnazială nr. 1 din localitatea Curcani, județul Călărași;
4. Școala Gimnazială Ion Neculce din municipiul Iași;
5. Școala Gimnazială Româno-Finlandeză ERI din municipiul Sibiu;
6. Școala Gimnazială Gheorghe Vernescu din municipiul Rm. Sărat, județul Buzău.

 
Secţiuni: Anunțuri, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD