Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Noul standard ocupațional „Expert achiziții publice”
02.09.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Achiziții publice, Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 2 septembrie 2021, Agenția Națională pentru Achiziții Publice a anunțat aprobarea noului standard ocupațional pentru ocupația de „Expert achiziții publice”, prin Decizia nr. 358/12.08.2021 a Autorității Naţionale pentru Calificări (ANC), potrivit unui comunicat.

Standardul ocupațional ”Expert achiziții publice” cod COR 242116 a fost revizuit de către ANAP cu suportul Băncii Mondiale și reprezintă unul dintre demersurile întreprinse pentru continuarea profesionalizării personalului cu atribuții în domeniul achizițiilor publice, obiectiv specific prevăzut în cadrul Strategiei Naționale în domeniul Achizițiilor Publice.

Activitatea de revizuire s-a realizat prin intermediul proiectului SIPOCA 625 – „Sprijin în implementarea Strategiei Naționale în domeniul Achizițiilor Publice (SNAP) prin consolidarea capacității administrative a ANAP și a autorităților contractante” derulat de ANAP, care are ca obiectiv principal profesionalizarea personalului implicat în domeniul achizițiilor publice, prin consolidarea cadrului normativ și instituțional pentru dezvoltarea carierei, a competențelor și a cunoștințelor acestuia.

Standardul ocupațional „Expert achiziții publice” poate fi consultat aici.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti