« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Instrucțiuni privind accesul părților la dosarul electronic al CCR începând cu 1 septembrie 2021
06.09.2021 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Anunțuri, CCR, Cyberlaw, Drept constitutional, Selected, Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
JURIDICE - In Law We Trust

În scopul creșterii calității actului de justiție constituțională și pentru eficientizarea activității, Plenul Curții Constituționale a hotărât ca, începând cu data de 1 septembrie 2021, procedura de înștiințare a părților din cauzele de pe rolul Curții Constituționale privind soluționarea excepției de neconstituționalitate să se facă după cum urmează:

1. înștiințarea autorilor excepției de neconstituționalitate – prin citare;

2. înștiințarea părților, altele decât autorii excepției de neconstituționalitate – prin afișarea pe pagina de internet a Curții Constituționale a termenelor de judecată stabilite în dosarele Curții.

În aplicarea noii proceduri, părțile și reprezentanții acestora au acces la dosarele electronice ale Curții Constituționale prin crearea unui cont de utilizator, care poate fi accesat pe baza unei adrese de e-mail și a unei parole. Pagina aferentă se găsește aici.

Instrucțiuni detaliate privind pașii de urmat pentru crearea contului de utilizator se găsesc aici.

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.