Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Universitatea din București – Admitere de toamnă 2021
06.09.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

În perioada 1-20 septembrie 2021, Universitatea din București organizează o nouă sesiune de admitere, potrivit unui comunicat.

Cele mai multe facultăți ale UB oferă viitorilor studenți, masteranzi și doctoranzi un proces online de înscriere și admitere, precum și posibilitatea de achitare online a taxei de înscriere, prin completarea formularului disponibil la adresa www.po.unibuc.ro.

Pentru programele de licență, master și doctorat, concursul de admitere la facultățile Universității din București – sesiunea de toamnă – se desfășoară în perioada 1-20 septembrie 2021, iar data limită de afișare a rezultatelor este 23 septembrie 2021. Fiecare facultate are propriul calendar, cuprins în perioadele mai sus menționate, iar datele pot fi consultate de toți cei interesați pe website-urile facultăților.

Pentru studiile de licență, Universitatea din București oferă celor interesați să studieze la una dintre cele 19 facultăți un număr de 2.728 de locuri, dintre care 342 la buget. Pentru candidații la studii de master, UB pune la dispoziție 5.098 de locuri, dintre care 1.145 la buget, în timp ce admiterea la studiile doctorale îi așteaptă pe candidați cu 685 de locuri, dintre care 350 la buget.

Dintre acestea, 27 de locuri sunt alocate domeniilor prioritare de dezvoltare a României, 9 sunt destinate absolvenților de liceu proveniți din sistemul de protecție socială și 30 sunt dedicate candidaților care își doresc să urmeze studiile în cadrul programelor de master didactic derulate de UniBuc.

Mai multe detalii cu privire la numărul de locuri bugetate scoase la concurs de fiecare facultate sunt disponibile în documentul de aici pentru licență, în documentul de aici pentru master și în documentul de aici pentru doctorat.

Informații detaliate despre modalitățile de admitere la studiile de licență pentru cele 19 facultăți pot fi consultate aici. În ceea ce privește programele de master din oferta educațională a Universității din București, modalitățile de admitere pentru sesiunea septembrie 2021 pot fi accesate aici. Pentru studiile universitare de doctorat oferite de Universitatea din București, toate detaliile pot fi consultate aici.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti