« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept constituţional
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Marieta Safta și Cristina Titirișcă au participat la Școala de vară organizată de Asociația Curților Constituționale din Asia și a Instituțiilor Echivalente
10.09.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

În zilele de 7 și 8 septembrie 2021, Marieta Safta, prim-magistrat-asistent, și Cristina Titirișcă, magistrat-asistent, au participat la lucrările ediției a 9-a a Școlii de vară organizată de Centrul pentru Formarea și Dezvoltarea Resurselor Umane al Asociației Curților Constituționale din Asia și a Instituțiilor Echivalente (AACC), având ca temă „Probleme actuale în executarea hotărârilor: Justiția constituțională”, găzduită de Curtea Constituționala a Republicii Turcia, în regim online, potrivit unui comunicat.

Programul s-a bucurat de o largă participare, fiind reprezentate 27 de curți constituționale sau instanțe echivalente din Europa, Asia și Africa. În cadrul evenimentului, magistrații români au prezentat „Aspecte teoretice și practice privind executarea deciziilor Curții Constituționale a României”.

Participanții au apreciat importanța cooperării instanțelor de contencios constituțional, manifestarea fiind un bun prilej pentru schimbul de experiență cu privire la provocările pe care le presupune, în practică, activitatea autorităților de jurisdicție constituțională.

 
Secţiuni: Anunțuri, CCR, Drept constitutional | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD