« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Curtea de Apel Suceava. Refuzul de încheiere de către o autoritate publică a contractului individual de muncă nu poate fi cenzurat pe calea contenciosului administrativ
24.09.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust ZRVP

Curtea de Apel Suceava a hotărât că refuzul de încheiere de către o autoritate publică a contractului individual de muncă nu poate fi cenzurat pe calea contenciosului administrativ, acest contract nefiind un act administrativ. În speță (obligarea pârâtei Primăria X. la încadrarea cu contract individual de muncă în funcția de asistent personal și obligarea la plata salariului corespunzător contractului individual de muncă în funcția de asistent personal, cu efect retroactiv…), instanța a constatat că se solicită protejarea unui drept ce este reglementat de legislația muncii, criticând refuzul instituției de încheiere a contractului individual de muncă. (Decizia nr. 117 din 8 martie 2021, pronunțată de Curtea de Apel Suceava, portalul instanței)

 
Secţiuni: C. administrativ, Dreptul muncii, JURIDICE.ro, Jurisprudență Curți de Apel, Note de studiu, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
Concurs eseuri ZRVP

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD