Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Norme privind protecția informațiilor clasificate în MApN
13.09.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 875 din 13 septembrie 2021 a fost publicat Ordinul nr. M.172/2021 pentru aprobarea Normelor privind protecția informațiilor clasificate în Ministerul Apărării Naționale.

Astfel, se aprobă Normele privind protecția informațiilor clasificate în Ministerul Apărării Naționale.

La data intrării în vigoare a prezentului ordin se abrogă Ordinul ministrului apărării naționale nr. M.9/2013 pentru aprobarea Normelor privind protecția informațiilor clasificate în Ministerul Apărării Naționale, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 115 și 115 bis din 28 februarie 2013, Ordinul ministrului apărării naționale nr. M.S. 22/20141 pentru aprobarea Normelor privind protecția informațiilor clasificate în sisteme informatice și de comunicații – INFOSEC din Ministerul Apărării Naționale și Ordinul ministrului apărării naționale nr. M.20/20062 privind îmbunătățirea măsurilor de protecție a informațiilor clasificate pe timpul executării misiunilor în afara teritoriului național.

Prezentul ordin intră în vigoare la data de 1 ianuarie 2022.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti